Alt Tag

AFTER SCHOOL

10 FEB

Det här är ett event för dig som studerar till civilingenjör, data- och systemvetare eller går på ett liknande program med inriktning inom informations- eller datateknik och tar examen 2022. Vi vill bjuda in dig till vårt kontor för att ge dig en inblick i hur det är att vara trainee inom Business Intelligence hos oss! Kom förbi, lyssna in, träffa oss och ät god mat 😊

Agenda:
18.00 - 18.15 - Om Business Vision och Business Intelligence
18.15 - 18.30 - Om traineeprogrammet
18.30 - 18.45 - Våra nuvarande traineer berättar om traineeprogrammet
18.45 - 19.00 - Om vilka områden man kan arbeta inom hos oss
19.00 - 19.30 - Frågestund  
19.30 - 21.00 - Mingel med mat och dryck

Vi är ett varmt företag som ser alla våra anställda för de är det viktigaste vi har. Vi älskar att göra roliga saker tillsammans – det är därför viktigt att våra framtida kollegor känner detsamma för att trivas som bäst hos oss 💙 Vi ser fram emot att träffa dig!

Vi tar självklart hänsyn till eventuella nya restriktioner och eventet kommer att arrangeras digitalt om det behövs. Eventet kommer att hållas på svenska.


Läs mer om traineeprogrammet inom Business Intelligence och ansök HÄR.
Den 1 september 2014 startade Business Visions allra första traineeprogram med syfte att bland annat utbilda nyexaminerade ingenjörer och data- och systemvetare till BI-konsulter.

Som trainee hos oss får du en kickstart på din framtida BI-karriär. Under ett halvår får du möjligheten att bekanta dig med alla de språk, metoder och verktyg som vi BI-konsulter arbetar med dagligen. Förutom föreläsningar och mini-projekt, får du som trainee även möjlighet att följa våra BI-konsulter under deras arbetsdag. Efter programmets slut kommer du kunna tillämpa dina nya kunskaper i kundprojekt, in-house eller ute hos kund, eller inom interna satsningar.

För oss är det viktigt att våra traineer har värderingar som matchar våra värdeord som genomsyrar hela Business Vision - Mod, Hjärta och Trovärdighet.

placeholder