Bemästra 3 vanliga utmaningar med data i molnet

Web

Webinaret har redan ägt rum men du kan titta på den inspelade versionen genom att fylla i formuläret.
Känner du att det är svårt att anpassa verksamheten till snabbföränderlig teknik och kunna leverera välgrundade dokumentationer och insikter? Du är inte ensam! Vi är här för att hjälpa er och berätta hur ni accelererar er process i molnet med hjälp av Data Warehouse Automation (DWA). Oavsett om ni är i molnet idag eller vill flytta er on-premiselösning till molnet, är det här ett webinar för dig. 

Det var många som pustade ut när DWA nådde marknaden – utvecklingstider minskade drastiskt och flexibiliteten ökade markant. DWA är processen för att accelerera, automatisera och förenkla utvecklingen och underhållet av datalagret i molnet, men samtidigt behålla hög kvalitet och säkerhet.Vi kommer lära dig hur du bemästrar 3 vanliga utmaningar med data i molnet med hjälp av just DWA. När webinaret är slut kommer du ha mer förståelse för hur ni på snabbast sätt startar er molnresa eller accelererar er befintliga resa i molnet.Vi kommer lära dig hur snabbt ni kan:
  • Flytta er on-premiselösning till molnet  
  • Anpassa er till snabbföränderlig teknik
  • Hantera och leverera tillförlitliga insikter till hela organisationen

 Demostrationen under webinaret kommer att hållas på engelska. TimeXtenders integritetspolicy hittar du  här..

placeholder

placeholderplaceholder

placeholder


Web

Magnus är Partner och BI-konsult på Business Vision. Han är en av Business Visions grundare och har över 20 års erfarenhet av Business Intelligence.

placeholder


Web

Mahmoud är Solution Specialist på TimeXtender. Han har fem års mångsidig erfarenhet av att hjälpa kunder med utmaningar med sitt datalager.