Moderna budgetverktyg vs. Excel

Web

Webinaret har redan ägt rum men du kan ladda ner den inspelade versionen genom att fylla i formuläret till vänster. 
Idag är det vanligaste budget- och prognosverktyget Excel, som ofta kombineras med verksamhetens ERP-system eller andra standardsystem. Många tycker att Excel är ett fantastiskt verktyg trots att det i själv verket inte är byggt för att vara just ett budgetverktyg. 


Det leder till att majoriteten av alla Excelanvändare någon gång stöter på svåra och tidskrävande utmaningar. Att byta till ett modernt system borde vara det självklara men många tycker det är svårt att kartlägga tydliga för- och nackdelar, vilka är egentligen vinsterna med ett modernt system framför Excel?

I det här webinaret kommer vi göra det glasklart för dig genom att berätta, demonstrera och jämföra moderna budgetsystem vs. Excel. Se det som 30 minuter som kommer förenkla er budgetprocess kring att upphandla ett nytt system för budget, prognos och planering.

Vi kommer gå igenom:
  • Varför Excel komplicerar mer än vad man tror
  • Varför ett modernt system är kraftfullt, kvalitetssäkrat och enkelt att lära sig
  • Vad man ska tänka på vid byte av system

Webinaret kommer att hållas på svenska.  


placeholder

placeholderplaceholder

Talare: 

placeholder


Web

 Jenny är BI-konsult och produktägare för Planacy, ett modernt system för budget, prognos och planering på Business Vision. 

placeholder


Web

Niklas är BI-konsult på Business Vision och är specialiserad på att implementera system för budget, prognos och planering.